ajankohtaista_paakuva.png (Ajankohtaista - pääkuva)

Kesä tuli ja kesä meni - syksy ja uudet haasteet lähestyvät.

 

MissÄ mennÄÄn...

Olemme työstaneet toiminnallisen turvallisuuden sovelluksia (IEC 61508) sekä älylukitusjärjestelmiä. Nämä täydentävät IoT-tyyppisiä anturointi- ja toimilaiteratkaisuja, jotka perustuvat usein langattomiin liitäntöihin (Zigbee, Bluetooth, WLAN, ISM-kaistan laitteet.....).

 

Jotain uutta, jotain vanhaa...

IoT - Internet of Things - on meille vanha tuttavuus; olemme rakentaneet asiakkaillemme älykkäitä ja kommunikoivia antureita ja järjestelmiä jo lähes 25 vuoden ajan. Viimeisimpiä tämän alueen asiakasratkaisujamme ovat olleet langatonta WLAN (WiFi) verkkoa hyödyntävät "drop-in smart sensors" -laitteet.

 

Laitteiden ja järjestelmien käyttöliittymät tukeutuvat usein mm. älypuhelimiin, tabletteihin. Parhaillaankin meillä on työn alla puhelin- ja tablettisovelluksia ja näihin liittyvien pilvipalvelujen (cloud services) kehitystyötä nykyaikaisilla Python/Javascript alustoilla (frameworks). 

 

Ollaan yhteyksissÄ...

Ota rohkeasti yhteyttäkun sinulla on mielessäi sulautettuihin jäjestelmiin, elektroniikkaan ja/tai mekaniikkaan perustuvia tuoteideoita tai ajatuksia - olemme kanssasi selvittämässä parhaat tavat tuotteen toteuttamiseen ja kehittämässä sinulle sopivat ratkaisut aina tuotantoon saakka.

 

 

Meillä on tuotekehityksestä vankka kokemus. Haluamme tehdä ideoistasi totta!

 

 

MUUTA MAINITTAVAA

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt meille avustuksen yritystoimintamme edelleen kehittämiseksi, innovaatiotoimintamme vahvistamiseksi ja uusimman tiedon tuottamiseksi ja hyödyntämiseksi. Hankkeen konkreettisena tavoitteena on parantaa entisestään valmiuksiamme kehittää asiakkaillemme globaalisti kilpailukykyisiä tuotteita kansainvälisille markkinoille.

EAKR_flag.pngVipuvoimaa.png